Vincent Mispelblom Beyer vond zijn passie voor coaching in zijn werk als headhunter in de communicatiewereld. Een goede headhunter moet een goede coach zijn, is zijn credo, alleen door te coachen kan je mensen hun ware passie laten ontdekken. Hij besloot zich nader in coaching te verdiepen en volgde een opleiding aan de Coaching Academy International. Daarna volgde aanvullende opleidingen op het gebied van Persoonlijkheidsleer en Human Performance Management. Om het coachen in de praktijk te brengen naast zijn reguliere werk werd hij vrijwilliger bij De Kindertelefoon. Daar coachte hij kinderen met allerhande grote en kleine problemen. 

Hierna volgde nog meer opleidingen: ‘Mindfulness Based Optimaal Welzijn voor Professionals’, ‘Life Coaching voor Professionals’ (SPHBO/CPION), ‘Depressiecoaching’ en ‘Stress en Burn-out Coaching”. En werd hij actief bij de Depressievereniging als gespreksleider van supportgroepen. Daarnaast had hij zijn praktijk als depressiecoach.

Door het helpen van mensen om hun problemen op te lossen, raakte Vincent meer en meer gefascineerd door het menselijk potentieel. Anders gezegd: we kunnen zoveel meer dan we denken, zoveel meer dan we doen. Vincent is er van overtuigd dat we met een relatief kleine inspanning ons leven aanzienlijk aangenamer kunnen maken. Hij kwam in contact met de mensen van The Lab of Life en besloot de samenwerking met hen aan te gaan. Hieruit ontstond Brightside Vitality Coaching, de optelsom van vele opleidingen en de overtuiging dat velen van ons hun leven nóg mooier kunnen maken. 

My Post (9).jpg